Αντιγήρανση

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ, ΚΗΛΙΔΕΣ ΧΕΡΙΩΝ

Γίνεται με θεραπείες:

 • ENVIRON IONZYME DF II
  Ιοντοφόρεση με παλλόμενο ιονισμό ευρέως πεδίου γα συνεχή ώθηση των ιονιζόμενων συστατικών και
  Σονοφόρεση με ηχητικά κύματα χαμηλής συχνότητας για τη δημιουργία διόδων στο δέρμα (cavitation).
  Αποτέλεσμα αυτού του συνδυασμού είναι τα ενεργά συστατικά να ''ρέουν'' ανεμπόδιστα στο βάθος του δέρματος,αφού καταργεί την αδιαβροχοποίηση της κερατίνης στοιβάδας.
  Η συσκευή ionzyme DF της ENVIRON μας προσφέρει μεσοθεραπεία χωρίς ενέσεις και αποτελεί την πιο προηγμένη συσκευή διείσδυσης.


 • META THERAPY DERMATUDE
  Η META THERAPY είναι μια νέα μέθοδος για αναζωογόνηση,αντιγήρανση,ενυδάτωση και επανόρθωση του δέρματος. Με τη χρήση της συσκευής Dermatude Meta-ject FX50 και της κεφαλής με τις εξαιρετικά λεπτές βελόνες,δημιουργούμε αόρατες μικροοπές στο δέρμα.Το δέρμα βλέπει αυτές τις μικροδιατρήσεις ως τραυματισμό και ενεργοποιεί το φυσικό μηχανισμό επιδιόρθωσης του.Επιπλέον τονώνει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.Ως αποτέλεσμα, το δέρμα αποκαθίσταται από μέσα προς τα έξω μέσω της ανναγέννησης του ιστού.Η θεραπεία περιλαμβάνει επίσης την τοποθέτηση ενεργών συστατικών στο δέρμα με τη μορφή μονοδόσεων,οι οποίες δίνουν τη δυνατότητα να πραματοποιήσουμε στοχευμένες θεραπείες, ανάλογα με τον τύπο του δέρματος.Το αποτέλεσμα είναι φυσικό face lifting.


 • ΦΩΤΟΑΝΑΠΛΑΣΗ
  Η Φωτοανάπλαση γίνεται με IPL, RF τεχνολογία ELOS.Είναι ιδανική θεραπεία για φωτογήρανση,δυσχρωμίες,ερύθυμα,τραχύ δέρμα.Το δέρμα γίνεται πιο σφριγηλό,πιο φωτεινό,πιο νεανικό.